02 June 2010

KEJAM! ISRAEL LAKNATULLAH!

kejam sekejam-kejamnya! serangan israel ke atas kapal konvoi bantuan kemanusiaan ke gaza. doakan sukarelawan yg berjuang demi 1 akidah! mari kita memperkasakan pemboikotan barang israel! maklumat lanjut sila ke link http://www.lifeline4gaza.org (tolong sebar-sebarkan link lifeline4gaza)

[klik sini-link produk israel]

about us image

Tabung Palestin HALUAN Maybank 5-644-902-085-28

3 comments:

Pacifist said...

Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

Hidayah said...

trima kasih ats respon anda, saya bersependapat dgn anda. adakah pemimpin semua negara bersedia bersatu melancarkn peperangan?

roha said...

ayuh bangkitlah umat islam..sedar lah..mari kita bersatu hati,jgn bertelagah lagi sesama sendiri..walaupun tanpa senjata hakikat kita boleh mengalahkan yahudi laknattullah.marilah kita bersatu hati, bergabung tenaga membesarkan Allah,sama2 membina kekuatan dalaman kita melalui solat jemaah terutama subuh dan solat tahajjud.sesungguhnya yahudi tidak takut dengan senjata canggih org islam tapi mereka sangat takut umat islam bersatu hati dalam sebuah jemaah,mereka sangat takut bila umat islam dapat memenuhi masjid pd waktu subuh,mereka sangat takut apabila umat islam tidak meninggalkan solat 2 rakaaat di tgh malam semata-mata kerana Allah PAstinya rijal-rijal Allah akan membantu dan janji Allah itu sangatlah benar.Inilah kekuatan kita sebenarnya yang telah kita abaikan..ayuh umat islam sedarlah dari mimpi yang panjang,sudah lama kita terlena bangkitlah semula..