22 December 2008

Untuk tatapan seseorang


Saye jarang bagi present kt sahabat..tapi kali ni saye tibe2 berubah rajin, niat dihati ingin menceriakan sahabat. Sy mesej seorang sahabat tanye pendapat dia, dia kata skurang-kurangnya kita wish dgn memberi kata2 yang dapat memberi manfaat kepadanya seperti ayat ni “makin bertambah usia,makin dekat dengan kematian, sama2 refresh amal untuk redha-NYA ..ayat ni memang membuatkan ku berfikir sejenak memang penuh dengan motivasi..slalunya orang wish semoga panjang umur tapi yang ni mengingatkan kita semakin dekat dengan kematian terus membuat diri tak rase enjoy sangat dengan birthday kite. Sbenarnye aku risau gak mempamirkan hadiah buatan sendiri…agak eksklusif,mane x nye jarang sangat nak buat sendiri, slalu beli je..risau kot ade sahabat saye yg lain terase..apepun jangan terase ke ape ke,aku minta maaf takde niat jahat,cume nak berkongsi je kat sni. Ok la saye dah janji untuk tunjuk kat sahabat yang sudi memberikan pendapat pada saye walaupun agak lewat mengeluarkan post ni..maaf ye ambil mase lame.. saye tengah berfikir untuk 1 lagi present yg nak dibuat tanpa menggunakan peralatan yg banyak..korang ade idea ke? Sile kongsi idea ye,time kasih..smoga Allah membalasmu dengan kebaikkan yg banyak.

4 comments:

nurul ain anuar said...

wow.. interesting! tapi kan kak.. yg bungkusan comel tu, kenapa gamba nyer mestu di ambil atas buku nota la/buku anatomy/kertas latihan math?? hohoh
btw, keep up the gud job my sis, hadiah dari buatan sendiri lebih mendalam maknanya. =)

nurhidayah said...

hee saje je ats buku ke ape ke just nak cantikkan photo je..bukn buku anatomy but physic gi bilik kawan tu tumpang meje dia jap.

Syaima said...

Salam, hidayah
Subhanallah... cantiknya!
=)

nurhidayah said...

time ksh syaima :) hee